0

IMMUNBOMBER

20210114_180135

Lækre, nærende & mættende bomber

Ingredienser

  • 300g bløde dadler uden sten
  • 100g ristede hasselnødder
  • 1-2 spsk kokosmel
  • 1-2 spsk havregryn
  • 1 stor spsk kokosolie
  • 2-3 spsk kakaopulver
  • 1tsk stødt eller frisk (hakket fint) gurkemeje
  • Ingefær stødt eller frisk (hakket fint) efter smag
  • 1 knsp salt


Anvisning 

1. Hasselnødder ristes 5min ved 160g i ovnen (spring ikke dette over! Ristningen giver hasselnødderne er tydeligere nougat smag)


2. Alle ingredienserne tilføjes i foodprocessor
Blend indtil smooth eller ønsket konsistens - smag til og tilføj ved behov

3. Er dejen for varm og blød, kan den køles i køleskabet i ca 30min

4. Formes til kugler og rulles i rålakridspulver og kakaopulver


Gurkemeje og Ingefær er nogle af de allermest immunboostende og betændelseshæmmende krydderier vi kan tilføje vores kost

Valg af kakao:
Rawkakao er fyldt med vitaminer, mineraler og sporstoffer - brug hvad du har, hvis du kan lide dem, kan du altid investere i rawkakao

Valg af salt:
Alm køkkensalt er som regel et raffineret produkt. Du kan med fordel vælge himalayasalt, naturligt havsalt eller en anden salt, som er taget direkte fra naturen uden forskellige processor. Den type salt har alle mineraler og spormineraler intakt, som kroppen kan genkende og bruge

Valg af kokosolie:
Alle former for ren kokos indeholder gode egenskaber i den form - kokosmel, kokosflager, kokosolie, kokosnød, ren kokosmælk
Neutral smagsløskokos er forarbejdet - dvs man har brugt mekaniske processor til at uddrive kokossmagen
I disse processor går flere af kokosoliens virksomme egenskaber tabt
Økologisk jomfru kokosolie - uraffineret er den bedste form du kan anvende

Velbekomme ❤

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar