OPTIMEREDE KLATKAGER
Optimerede klatkager af havregrødrest
Ingredienser
- 1 dl havregryn per person
- 1 dl vand vand per person
- 1 dl plantemælk per person
- 2 bløde dadler uden sten per person
- Gurkemeje efter smag
- Kanel efter smag
- Æblestykker efter smag
- salt
Anvisning
1. Kom havregryn, vand, mælk, æblestykker og hakkede dadler op i en gryde
2. Bring langsomt i kog, tilsæt salt, kanel og gurkemeje
3. Når det har den ønskede konsistens, tages af varmen og serveres
Optimerede klatkager
Ingredienser
- Havregrødrest (f.eks 4 pers)
- kokosmel (1 1/2 dl)
- æg (3-4 æg)
- kokosolie til stegning
Anvisning
Havregrødsresten tilsættes kokosmel og æg blandes i til grøden er sammenhængende som en fars
Steges med kokosolie
Smag dig frem til hvordan du bedst kan lide både havregrød og klatkager - juster, tilpas og prøv dig frem
God fornøjelse
0 kommentarer
Skriv en kommentar