VEGETARISK WOK MED NORDISK TEMPEH
Ingredienser
- 200g flækærte Tempeh
- 2 Løg
- 3 fed Hvidløg
- 1 bndt Forårsløg
- 2-3 Søde kartofler
- 1 Broccoli
- 250g Champignoner
- 100g Cherrytomater
- 4 dl fuldkornsris
- 2 ds kokosmælk
- 1 gls grøn karry
- soja, gerne tamari
- chili efter smag
- salt
- peber
- friske krydderurter eller salat efter smag
Marinade tempeh 12-24timer
- Soja
- Chili
- Grøn karry 2 tsk
Anvisning
1. Sæt vand over til ris
2. Hak løg, hvidløg, forårsløg halver cherrytomaterne,skær kartofler i tern, del broccoli i små buketter
3. Hæld risene i letsaltet kogende vand
4. Steg løg, hvidløg, forårsløg af sammen med tempeh
5. Tag det hele op
6. Steg sødekartofler af i nogle minutter sammen med 2 ekstra tsk grøn karry, tilsæt resten af grøntsager, ÷ tempehblanding
7. Når grøntsagerne er stegt af tilsættes temphen og kokosmælk
Bring i kog og smages til med salt og peber
8. Hak friske krydderurter eller spis på bund af frisk salat
9. Server med fuldkornsris, quinoa eller bare fladbrød
Velbekomme
Tempeh er en fermenteret plantebaseret produkt som traditionelt er fremstillet af sojabønner
Vi har simpelthen fået vores egen nordiske tempeh, udviklet og fremstillet af et par skønne ildsjæle her i odsherred
Til retten er er brugt flækærte
Se deres forskellige varianter og bestil din egen på contempehrary.com
0 kommentarer
Skriv en kommentar